Všestrannost (středa) Florbal (čtvrtek)

VŠESTRANNOST

Středeční cvičení všestrannosti od 17:00 do 18:30 je určeno pro předškolní děti ve věku od 5.let. Náplní je pohyb všeho druhu. Formou hry, soutěží a průpravných cvičení se učíme koordinovanému pohybu. Zkrátka, aby tělo poslouchalo hlavu :-).

Smyslem cvičení je přiblížit gymnastiku žákům jako sport a pohybovou činnost, která jim v životě pomůže ke koordinovanému a estetickému pohybovému projevu. Z našeho dnešního životního stylu se aktivní pohyb vytrácí a tak tímto chceme navodit u dětí radost z pohybu a  nebo ještě lépe, aby se pohyb a cvičení stalo jejich náplní života.

FLORBAL

Ve čtvrtek od 17:00 -18:30 hodin probíhá florbalový trénink pro mladší žáky (cca 1.- 6. třída) a od 18:30 – 20:00 je florbalový trénink pro starší žáky.

Od října se mohou zájemci přihlásit do florbalové ligy, které se jako týmy Sokola Valeč účastníme. Liga obnáší pět sobotních turnajů. Od listopadu do března jeden turnaj v měsíci.

OBECNÉ INFO

Co Vás to bude stát?

Podmínkou docházky do cvičení je členství v Sokole, které děti do 18 let věku stojí 500Kč/kalendářní rok. Každý člen je pojištěn proti úrazu. Více informací o vyřízení členství najdete v sekci pro členy.

Na uvedené aktivity se můžete informovat u Mirka Čaňka na telefonu 724 162 498, případně emailem mcanek@seznam.cz, nebo valec@sokol.eu.

Historické foto našeho florbalového týmu